logo
امروز : چهارشنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ ساعت ۸:۵۵
[ شناسه خبر : ۵۰۹۸۱ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 2 دقیقه ]
کارشناس علوم سیاسی عنوان کرد:

وحدت ملی، ضامن امنیت و توسعه

وحدت-ملی،-ضامن-امنیت-و-توسعه
کارشناس علوم سیاسی گفت: وحدت ملی، ضامن امنیت و توسعه است؛ زیرا همبستگی مردم پایه‌های ثبات را مستحکم کرده و مسیر پیشرفت همه‌جانبه کشور را هموار می‌سازد.

سید اعلا موسوی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ با بیان اینکه حفظ انسجام ملی در شرایط کنونی کشور، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، اظهار کرد: در دهه‌های اخیر، فشارهای خارجی از جمله رژیم صهیونیستی و آمریکا جنایتکار همواره تلاش کرده‌اند با تفرقه‌افکنی و ایجاد شکاف میان اقشار مختلف جامعه، مسیر توسعه و پیشرفت کشور را کند کنند.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه این فشارها می‌توانند شامل جنگ روانی، تبلیغات منفی و حتی فشارهای اقتصادی و سیاسی باشند که هدفشان تضعیف اعتماد مردم به یکدیگر و کاهش سرمایه اجتماعی است، ابراز کرد: در چنین شرایطی، وحدت و همبستگی مردم به‌عنوان مهم‌ترین سرمایه کشور عمل می‌کند و مانع از نفوذ دشمن در ساختارهای داخلی می‌شود.

کارشناس علوم سیاسی با اشاره به اینکه انسجام ملی نه تنها باعث افزایش قدرت تصمیم‌گیری و مقاومت در برابر تهدیدها می‌شود، بلکه نقش مهمی در تحقق اهداف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی کشور دارد. یک ملت متحد می‌تواند سیاست‌های راهبردی خود را بدون حاشیه‌سازی و اختلافات داخلی اجرا کند و در عرصه بین‌المللی با اقتدار بیش‌تری ظاهر شود، افزود: در شرایط حساس کنونی، تقویت نهادهای مدنی، احترام به تنوع سیاسی و گفتگوهای سازنده میان گروه‌های مختلف، پایه‌های انسجام ملی را مستحکم می‌کند. 

وی گفت: سیاستمداران و رهبران کشور باید با اقدامات هوشمندانه، اعتماد عمومی را حفظ کرده و مردم را نسبت به آینده امیدوار نگه دارند.

موسوی با تأکید بر اینکه ایجاد وفاق ملی همچنین به کاهش آسیب‌های ناشی از فشارهای خارجی کمک می‌کند، ادامه داد: هرگونه اختلاف داخلی، فرصت را برای دشمن فراهم می‌کند تا از نقاط ضعف جامعه بهره‌برداری کند. در مقابل، یک جامعه متحد می‌تواند تهدیدها را به فرصت تبدیل کند و از توان داخلی خود برای پیشرفت استفاده کند. بنابراین، حفظ انسجام ملی یک ضرورت سیاسی و امنیتی است که تضمین‌کننده ثبات، توسعه و اقتدار کشور در شرایط کنونی و آینده خواهد بود.

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر